Maatwerk

Er zijn inmiddels veel standaard systemen beschikbaar die als basis kunnen dienen voor een nieuwe website of web applicatie . Deze systemen zijn vaak erg flexibel en kunnen op allerlei manieren ingezet worden.

 

Toch kan het voorkomen dat u iets wilt dat niet tot de standaard behoort. In dat geval programmeren wij vakkundig en snel de juiste oplossing voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring hoeft dit niet heel duur te zijn.

Uw website online

Om uw website te activeren op het Internet moet deze geplaatst worden op een webserver. Dat kan door webruimte te huren op een webserver die is ondergebracht bij een datacentrum. Voor het huren van deze ruimte, hosting, betaalt u een vergoeding.

 

Netfactor verzorgt voor u de keuze van de juiste server, de aanvraag, het activeren en administratie van de hosting.

Succesvol kopen en verkopen via Internet

E-commerce betekent voor ons: succesvol kopen en verkopen op Internet . Is uw website bedoeld om geld mee te verdienen, dan stelt dat specifieke eisen aan de site. Welke dat zijn hangt onder meer af van wat u wilt verkopen (diensten of goederen). Vaak is een webshop een goed idee. Samen met u kunnen we die ontwikkelen en ervoor zorgen dat uw webshop opvalt.

 

U kunt er ook voor kiezen om met de verkoop te beginnen via sites als marktplaats, google shopping of bol.com. Wij helpen u graag op weg om de juiste keuze te maken.

Opvallen en gevonden worden

Uw website moet opvallen en makkelijk gevonden worden. Dat lukt alleen door de juiste teksten (bijvoorbeeld zoektermen) en technieken te gebruiken.

 

D.m.v. SEO (Search Engine Optimisation) kunnen wij u ervoor zorgen dat uw website vaker en langer bezocht wordt.

Vormgeving van logo, huisstijl of website

Een aantrekkelijke vormgeving is een heel belangrijk onderdeel van een succesvolle website. De juiste vormgeving zorgt ervoor dat mensen langer op uw website blijven. Daarnaast is een goede vormgeving en gebruikersinterface essentieel om bezoekers zo snel mogelijk relevante informatie te kunnen bieden.

 

Zowel voor de vormgeving van een website, maar ook van logo of huisstijl kunt u prima bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met een aantal vormgevers die elk hun eigen stijl hebben. Na het bespreken van uw wensen gaan wij voor u aan de slag.

Websites bouwen

Voor het bouwen van een mooie en succesvolle website kunt u heel goed bij ons terecht. Wij luisteren naar uw wensen en maken vervolgens een website op maat. Van kleine eenvoudige websites tot zeer groot en uitgebreid: het is bij ons allemaal mogelijk. Uw website wordt zo ontworpen dat u deze eenvoudig zelf kunt beheren. Uw website wordt standaard voorzien van een eigen Content Management Systeem (CMS). Door dit systeem is uw website goed vindbaar in zoekmachines.

 

Uw wensen en situatie staan centraal

Goede vindbaarheid in zoekmachines

Eenvoudig aanpasbare vormgeving

Goed te bezoeken met smartphone en/of tablet

Eenvoudig zelf uw website beheren