Over ons

Netfactor is het bedrijf van Harry Smid. Ik heb ruim 30 jaar ervaring met software ontwikkeling. Na mijn studie Algemene Natuurkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen heb ik van 1997 tot 2012 bij diverse ICT bedrijven gewerkt. In 2004 heb ik – in eerste instantie in deeltijd – Netfactor gestart. Hierbij richt ik mij voornamelijk op het ontwikkelen van internet toepassingen. In 2012 heb ik mijn baan opgezegd en sindsdien werk ik voltijds voor Netfactor.

 

Een succesvolle website bouw je niet alleen. Daar zijn meerdere mensen bij betrokken, ieder met zijn eigen expertise. Vandaar dat Netfactor samenwerkt met een netwerk van professionele tekstschrijvers, webdesigners & online marketeers. Daarmee zijn wij een alles-in-één internetbureau. Wij denken en bouwen graag met u mee om u succesvol te laten zijn op Internet. Van grafisch ontwerp tot en met de implementatie van websites, webshops en web applicaties kunt u bij ons terecht. Uiteraard verzorgen wij ook hosting en domeinregistratie .

 

Als u op zoek bent naar een degelijke en betrouwbare partner bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons staat persoonlijk contact voorop. We hebben korte lijnen en denken met u mee. Indien nodig kunnen we snel actie ondernemen. Zowel vóór, tijdens als na onze samenwerking kunt u rekenen op deskundige hulp en advies. Graag vertellen wij u daar meer over in een persoonlijk gesprek.